Wil je een eigen website? Ontdek hier de oplossingen van Fakkeldrager.

De websiteoplossingen die Fakkeldrager aanbiedt, zijn allemaal inclusief webhosting. Het enige wat je dus hoeft te doen, is het uitkiezen van een websiteproduct en daarbij een domeinnaam registreren.

Onze websites zijn gebaseerd op WordPress. WordPress is ‘s werelds populairste ontwerptool voor websites. Het biedt toegang tot duizenden gratis thema’s en plug-ins waarmee het ontwerpproces een stuk eenvoudiger wordt en je krachtige functies met slechts een paar klikken aan je website kunt toevoegen.

Oorspronkelijk is WordPress bedoeld voor blogging. Met behulp van templates kan een WordPress site worden ingericht als website met een professionele uitstraling. Je kunt zelf gemakkelijk jouw website inrichten met behulp van WordPress en standaard templates (Website BASIS). Of wij bouwen jouw website volledig op maat (Website PLUS).

Waarom WordPress?

  1. Het is een robuust en veilig content management systeem
  2. Het is zeer gebruiksvriendelijk
  3. Het is open source en dus gratis
  4. Het heeft een zeer grote community waardoor de software steeds beter wordt
  5. Het is zoekmachine vriendelijk
  6. Het is gebaseerd op thema’s, zodat elke website er fantastisch uitziet!
  7. Het heeft een uitgebreide plug-in bibliotheek
  8. Het ondersteunt meertalige websites
  9. Het biedt uitgebreide media support


Maak zelf een professionele website met WordPress.

Een geweldige manier om van start te gaan. Een standaard WordPress website met speciaal voor u geselecteerde Premium templates. Gemakkelijk zelf in te richten bij te houden. Ook kunt u zelf onbeperkt templates toevoegen. De website is inclusief domeinnaam, hosting en e-mail.

€ 6,95 per maand

Incl. 21% BTW

BESTEL NU Website BASIS

Laat uw website door ons op maat maken met WordPress.

Een op maat gemaakte WordPress website ontworpen en gebouwd door onze designers. Gemakkelijk zelf te bij te houden. Wij onderhouden de website voor u. De website is inclusief domeinnaam, hosting en e-mail.

€ 24,95 per maand

Incl. 21% BTW
BESTEL NU Website PLUS