Effectief adverteren op Social Media? Wij zijn experts in Social media marketing en communicatie.

Social media platformen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram zijn gratis om te gebruiken. Om er echt succesvol mee te zijn, moet je er veel tijd in stoppen en snappen waar je mee bezig bent. Fakkeldrager begrijpt heel goed hoe het werkt.

Fakkeldrager werkt samen met een groep social media specialisten. Samen helpen wij ondernemers social media kanalen op te zetten en te beheren. Wij kunnen jouw Social media voor je beheren en bijhouden. Dat is een hele zorg minder. En Fakkeldrager kan jouw inzet van Social Media meer succesvol maken.

Fakkeldrager heeft een design team die de beste content creëert en jouw berichten een professioneel uiterlijk geeft. Wij voorzien jouw berichten van de juiste zoekwoorden, zodat ze beter gevonden worden door jouw doelgroep.

Op deze pagina (let op: externe site) kun je jouw eigen Social media pakket samenstellen. Hier kun je aangeven welke social media kanalen je aan ons toevertrouwt. Je kunt kiezen uit de volgende kanalen: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en Pinterest. Ook kun je zelf instellen hoeveel berichten wij voor je posten per kanaal per week.

Als je voor ons kiest, nemen we binnen 24 uur contact met je op. Dan bepalen we samen jouw Social media strategie.

Wat moet ik weten?

Het minimale aantal kanalen is 1 en het minimale aantal berichten per week is 3. Onze Social media marketing pakketten zijn abonnementen met een minimale looptijd van 6 maanden vanaf de startdatum met een proeftijd van 2 maanden. Eerlijk is eerlijk, Social media kan een heel avontuur zijn. Werkt het niet voor jou, mag je er van ons mee stoppen.

Voor de content van jouw posts hebben wij jouw input nodig. Je bent tenslotte expert in je eigen vakgebied. We vragen wij minimaal 1 keer per week input die je gewoon  via een email kunt aanleveren.